Fordi vores børn er vigtige

• Ringsted Lilleskole
  • Næstvedvej 349 B, 4100 Ringsted
  • Kontor@ringsted-lilleskole.dk
  • Ringsted Lilleskole

Skolens værdigrundlag

Ringsted Lilleskole er en uafhængig skole, som er fri af politiske og religiøse tilhørsforhold.

Formålet med skolens virke, er at give vores børn de bedste faglige og sociale forudsætninger.

Kerneværdierne er høj faglighed, gensidig respekt og fællesskab.

Vi vil lære børnene at tage ansvar for sig selv, for hinanden og for fællesskabet.

På Lilleskolen er der frihed til forskellighed, og enhver skal værdsættes og accepteres som den man er.

Fælles billede Ringsted Lilleskole sommer 2016

Ringsted Lilleskoles opstart 2012

Ditte T. Ehlig den 29-06-2016
    Ringsted Lilleskole ønsker alle en god sommer med masser af sol, vi ses igen til første skoledag onsdag d. 10/8 2016 kl. 16:30-19:00, husk madkurv m.m
    Ditte T. Ehlig den 24-06-2016
    Skolemælk til madpakken
    Vi skriver til dig, fordi vi gerne vil minde dig om, at det er nu, du skal melde dit barn til Skolemælk, hvis der skal være Skolemælk fra 1. skoledag efter sommerferien.
    Gå ind på www.skolemælk.dk , så er du i gang. Det er nemt og hurtigt og du kan altid framelde eller ændre mælken, hvis du får brug for det. Læs mere i vedhæftede PDF.

BemærkHvis du allerede har tilmeldt dit barn til skolemælk skal du intet gøre.

Skolemælk
    MEJERIERNES SKOLEMÆLKSORDNING
    Tlf.  8731 2140
    skolemaelk@mejeri.dk
    www.skolemaelk.dk

Ditte T. Ehlig den 12-06-2013
    Husk Ringsted Lilleskole er også på Facebook- følg os der for begivenheder o.l.